HHC - Spakenburg

HHC heeft de thuiswedstrijd tegen Spakenburg in de Tweede Divisie zaterdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Mannes en Rob van der Leij. HHC nam in de 40ste minuut een voorsprong door een doelpunt van Mannes. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Mannes scoorde. De uiteindelijke 2-0 voor HHC werd gemaakt door Van der Leij, op aangeven van Sander Egbers. In de vijf laatste wedstrijden heeft HHC vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Spakenburg één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd, op zaterdag 3 december om 14.00 uur, speelt HHC bij Volendam II. Spakenburg speelt dan thuis tegen Katwijk in het Sportpark De Westmaat (Spakenburg).