HFC - Kozakken Boys

Koninklijke HFC heeft voor het eerst sinds lange tijd gewonnen in de Tweede Divisie. Na zeven wedstrijden op rij zonder zege, is de ploeg na zondag weer op de goede weg dankzij een 1-3 thuiszege op Kozakken Boys. Zakaria Eddahchouri opende na slechts vier minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Guus Offerhaus. Via een eigen doelpunt van Sven van Ingen van Koninklijke HFC werd het 2-0 in de 12de minuut. Direct na de rust poetste Lowie van Zundert iets van de achterstand weg voor Kozakken Boys. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Sietse Brandsma en voerde de voorsprong op, dat bracht de uiteindelijke score op 3-1. In de vijf laatste wedstrijden heeft Koninklijke HFC één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Kozakken Boys één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Op zaterdag 3 december start om 13.00 uur een uitwedstrijd voor Koninklijke HFC tegen Lisse in het Sportpark Ter Specke. Kozakken Boys speelt op dezelfde dag om 14.00 uur thuis tegen Sparta Rotterdam II op Sportpark De Zwaaier.