ADO Den Haag - VVV-Venlo

Het was uiteindelijk VVV dat vrijdag uit tegen ADO Den Haag de match in de Eerste Divisie heeft gewonnen met 2-3.

Silvinho Esajas opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg scoorde.

Direct na de rust bracht Rick Ketting VVV langszij.

VVV maakte ook 2-1 in de 66ste minuut, toen Tristan Dekker scoorde, met een assist van Richard Sedlácek.

Xander Severina maakte gelijk voor ADO Den Haag in de 75ste minuut.

Het beslissende doelpunt voor VVV werd gemaakt door Nick Venema, met een assist van Ketting.

In de vijf laatste wedstrijden heeft ADO Den Haag twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl VVV één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van ADO Den Haag dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van VVV met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd, op vrijdag 11 november om 20.00 uur, speelt ADO Den Haag bij Telstar. VVV speelt dan thuis tegen Willem II in het Covebo Stadion.