SC Cambuur - FC Groningen

0 - 1
Expected goals1 - 0.6

Groningen heeft de uitwedstrijd tegen Cambuur in de Eredivisie met 1-0 gewonnen. Suslov maakte in de tweede helft het enige doelpunt van het duel.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 71ste minuut voordat Tomás Suslov Groningen op voorsprong bracht, op aangeven van Ricardo Pepi.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Cambuur één overwinning behaald, één keer gelijk gespeeld en drie keer verloren, terwijl Groningen twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van Cambuur dit seizoen. Dit was ook de tweede overwinning van Groningen met één doelpunt verschil.

Cambuur heeft 4 punten en staat op de dertiende plaats, terwijl Groningen met 8 punten de negende positie inneemt.

De volgende wedstrijd van Cambuur is op zaterdag 17 september om 20.00 uur uit tegen RKC Waalwijk in het Cambuur Stadion. Groningen speelt op dezelfde dag om 16.30 uur uit tegen Sparta Rotterdam in het Sparta-Stadion Het Kasteel.