Feyenoord - FC Twente

De Eredivisie-wedstrijd tussen Feyenoord en Twente eindigde in 1-2. Uitteam Twente heeft in de eerste helft controle over de wedstrijd en leidt met 2-0. Feyenoord slaagt er niet in om terug te slaan.

Twente nam de leiding in de 27ste minuut via Dimitris Limnios, met een assist van Ricky van Wolfswinkel.

Gijs Smal bracht in de 37ste minuut Twente op 2-0, op aangeven van Van Wolfswinkel.

Cyriel Dessers verkleinde de achterstand voor Feyenoord in de 68ste minuut. Maar Feyenoord was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Feyenoord drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Twente drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Feyenoord dit seizoen. Dit was ook de twaalfde overwinning van Twente met één doelpunt verschil.

In de laatste wedstrijd werd het in de competitie en dit resultaat betekent dat Feyenoord eindigde als derde op de ranglijst en Twente op de vierde plaats.