Zwolle brengt beker terug, ballenjongen poort Green

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zwolle brengt beker terug, ballenjongen poort Green

PEC Zwolle heeft de KNVB-beker teruggebracht naar Zeist. De huidige bekerhouder staat op 3 mei wéér in de finale tegen FC Groningen. De Zwollenaren hopen dan de beker weer mee terug te nemen.

• Dinsdag werd in de Premier League het degradatieduel tussen Aston Villa en Queens Park Rangers afgewerkt. De wedstrijd eindigde in 3-3, maar niet alleen op het veld gebeurden spectaculaire dingen. Toen QPR-doelman Robert Green de bal wilde pakken voor een uittrap werd hij voor schut gezet door een ballenjongen van Aston Villa.

'Vooral omdat Wayne Rooney weer voorin speelt is Manchester United beter gaan spelen.'
• In zijn colum in The Sun geeft Rio Ferdinand aan dat het recente succes vooral komt doordat Rooney weer voorin speelt. Het middenveld is belangrijk volgens de verdediger van Queens Park Rangers, maar vooral de terugkeer van de aanvaller in de voorhoede geeft United dat beetje extra.

• De Braziliaan Edno verloor in het duel tussen São Paulo en Portuguesa zijn geduld. De spits van Portuguesa had blijkbaar genoeg gehad van zijn tegenstander en deelde een forse beuk uit. Hij kreeg hiervoor direct rood. Het beïnvloedde de eindstand niet meer, zijn ploeg stond al met 3-0 achter dat uiteindelijk ook de eindstand werd.

'Dit wordt de Copa América van de sterren.'
• Levende legende Pelé (foto) spreekt zich uit over het toernooi van komende zomer in Zuid-Amerika. De Braziliaan hoopt dat wereldsterren zoals Lionel Messi, Neymar en Alexis Sánchez de goede vorm die ze bij hun club etaleren doortrekken in het nationale elftal. (FIFA.com)

• Mocht Martin Montoya ooit genoeg krijgen van het voetbal, dan kan hij wellicht nog verder in het basketballen met zijn voeten. Op de training van de Catalanen schoot hij van een aanzienlijke afstand de bal netjes in de basket.

José Mourinho heeft in samenwerking met de The Telegraph zijn favoriete basiselftal samengesteld uit spelers die hij ooit heeft getraind. Opvallend is dat Wesley Sneijder hier geen plek in heeft. De Portugees kiest voor een 1-4-3-3 opstelling met Mesut Özil als meest aanvallende middenvelder.
Keeper: Cech. Verdediging: Javier Zanetti, John Terry, Ricardo Carvalho, William Gallas. Middenveld: Claude Makélélé, Frank Lampard, Mesut Özil. Aanval: Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Eden Hazard.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.