Zorgen over nieuwe blessure De Bruyne

Reacties

Kevin De Bruyne is donderdagavond geblesseerd uitgevallen in de League Cup-wedstrijd van Manchester City tegen Fulham (2-0 zege). De middenvelder miste de start van het seizoen al door een knieblessure.

Zorgen over nieuwe blessure De Bruyne

De Bruyne verliet het veld na een duel met Timothy Fosu-Mensah in de 86ste minuut. Daarbij belandde Fosu-Mensah ongelukkig met zijn volle gewicht op de knie van de Belg, die met een pijnlijke grimas naar de kant ging.

Dertien dagen geleden keerde De Bruyne terug van een knieblessure die hem twee maanden herstel kostte. Tegen Fulham was hij op weg om voor de eerste keer sinds zijn rentree een volledige wedstrijd te spelen.

Manager Pep Guardiola gaf na afloop van het bekerduel een reactie aan de Engelse media. 'Het wordt nu bekeken door de dokter. Ik weet nu nog niet of er niets aan de hand is of dat het iets serieus is', aldus de Spanjaard, die juist de indruk had dat De Bruyne weer bijna op zijn oude niveau zat in het bekerduel. 'De Kevin van vandaag is de Kevin die we kennen. Hij deed het sterk tegen Shakhtar en speelde al wat minuten in lastige omstandigheden tegen Tottenham. Vandaag was hij betrokken in aanvallend en defensief opzicht.'

Díaz
Brahim Díaz was beslissend voor Man City tegen Fulham. Het Spaanse talent benutte zijn zeldzame speeltijd uitstekend door de twee goals voor zijn rekening te nemen. Dat neemt niet weg dat Díaz twijfelt over zijn toekomst bij de club. 'We zullen er alles aan doen om hem Brahim te behouden, nadat hij besluit wat hij wil', aldus Guardiola. 'We willen dat graag, maar uiteindelijk hangt het niet van ons af.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.