Zo laat AS Roma-scherpschutter Abraham zien klaar te zijn voor Feyenoord

Reacties

Vijf dagen voor de Conference League-finale tegen Feyenoord heeft Tammy Abraham laten zien dat het met de vorm wel goed zit. De spits van AS Roma schoot in de eerste helft van het slotduel van de hoofdstedelingen in de Serie A met scherp tegen Torino.

Zo laat AS Roma-scherpschutter Abraham zien klaar te zijn voor Feyenoord
Torino
Torino
0 - 3
AS Roma
AS Roma

De generale repetitie voor de eindstrijd tegen de Rotterdammers was nog van groot belang voor AS Roma. Abraham liet zien dat hij klaar is voor de finale in Tirana. Met twee treffers nog voor de rust bracht hij de Romeinen op een comfortabele voorsprong. De eerste was na een fenomenale actie in het zestienmetergebied. De tweede vanaf elf meter.

Het zijn doelpunten nummer zestien en zeventien in de competitie dit seizoen voor Abraham. Daardoor is hij na Ciro Immobile (Lazio), Dusan Vlahovic (Juventus) en Lautaro Martínez (Internazionale) vierde op de topscorerslijst in Italië. In de Conference League schoot hij ook al acht keer raak.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.