Zo kan het ook: De Graafschap ontvangt Heracles-fans in stamkroeg

Reacties

In een tijd waarin het nieuws wordt gedomineerd door problemen in verschillende stadions gaven De Graafschap en Heracles Almelo vrijdag het goede voorbeeld. Supporters van de bezoekende club kregen de mogelijkheid om vooraf een drankje te doen in Café Masselink, het supporterscafé in Doetinchem.

Zo kan het ook: De Graafschap ontvangt Heracles-fans in stamkroeg
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

'We hebben vanuit De Graafschap de mogelijkheid gekregen om voorafgaand aan de wedstrijd met tweehonderdvijftig man een biertje te komen drinken', vertelt Raymond Alfons, supporterscoördinator van Heracles. Collega Bas Koenders van De Graafschap onderzocht met de club de mogelijkheden om de supporters van Heracles op een gastvrije manier te ontvangen.

'Ik snap dat het in deze tijd als uniek wordt gezien, maar eigenlijk zou het altijd zo moeten gaan. In 2019 zijn we hier met vijfhonderd man heel gastvrij ontvangen door De Graafschap', voegde Alfons toe. 'We willen uitdragen dat we een gastvrije club zijn, dit draagt hieraan bij', besloot Koenders, die uiteindelijk het vrolijkst naar huis zal zijn gegaan. De Graafschap won immers met 5-3 van Heracles.

Bekijk hier al onze video's
Meer De Graafschap
Meer over De Graafschap
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.