Zlataneske verklaring: 'Leeuwen herstellen niet zoals mensen'

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft op geheel eigen wijze gereageerd op zijn rentree. Zaterdagavond maakte de Zweedse superster voor het eerst sinds april minuten voor Manchester United. Op het moment van invallen stond de eindstand al op het scorebord: 4-1.

Zlataneske verklaring: 'Leeuwen herstellen niet zoals mensen'

In april van dit jaar scheurde Zlatan zijn kruisband af in het Europa League-duel met Anderlecht. Menigeen vreesde voor het einde van de carrière van de 36-jarige spits, maar al gauw werd duidelijk dat de aanvaller daar anders over dacht. Doktoren waren verbaasd over de sterke knie van Zlatan en José Mourinho gaf al snel aan dat Ibrahimovic nog in 2017 zijn rentree zou maken.

Tot ieders verbazing werd Zlatan echter al voor de wedstrijd tegen Newcastle United in de wedstrijdselectie opgenomen. Bij een 4-1 stand mocht hij een kwartier meespelen. Na afloop sprak Zlatan in gesprek met Engelse media uit blij te zijn met zijn rentree. 'Dit voelt speciaal. Andere dag, zelfde kwaliteit', was Ibrahimovic als altijd stellig en kraakhelder.

'Ik train hard en offer veel op. Ik speel met mijn hoofd en mijn knie moet diezelfde gedachte volgen', vervolgde de ex-Ajacied, die op geheel Zlataneske wijze zijn betoog voor de camera's afsloot. 'Ik ben nooit bang geweest. Nee. Leeuwen herstellen niet zoals mensen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.