Mourinho verwacht Zlatan-rentree al voor de jaarwisseling

Reacties

Zlatan Ibrahimovic maakt naar alle waarschijnlijkheid voor de jaarwisseling zijn rentree bij Manchester United. De Zweedse spits is al sinds eind april uit de roulatie met een zware knieblessure.

Mourinho verwacht Zlatan-rentree al voor de jaarwisseling

In de kwartfinale van de Europa League tegen Anderlecht kwam Zlatan ongelukkig terecht, waarna de ernst van de blessure al meteen duidelijk werd. United liet de Zweed uit zijn contract 'lopen', maar in augustus tekende de voormalige Ajacied alsnog bij.

'Zlatan is hier', sprak manager José Mourinho tijdens de persconferentie voor het uitduel met Huddersfield Town. 'Hij werkt ongelooflijk hard, maar hij zal niet deze week of over een aantal weken al terugkeren op het veld. We geven hem de tijd, totdat iedereen het gevoel heeft dat het juiste moment daar is. Of ik denk dat Zlatan in 2017 nog terugkeert? Dat denk ik wel, maar dat is slechts mijn gevoel.'

Eerder liet de zelfverzekerde aanvaller al weten nog sterker terug te keren in het tenue van Manchester United. 'Als ik straks weer op het veld sta, ben ik beter dan ooit. Jullie zien straks een betere versie van mij. Als het aan mij ligt, speel ik vandaag al een wedstrijd, maar ik weet dat het niet zo werkt. Ik moet gewoon geduld hebben.'

Dat Zlatan waarschijnlijk eind 2017 weer op het veld staat, is geen overbodige luxe. The Red Devils spelen tussen 23 december en 1 januari liefst vier Premier League-wedstrijden, tegen respectievelijk Leicester City, Burnley, Southampton en Everton.

'United gaf masterclass in organisatie en verdedigen bij Liverpool'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.