Ziyech verlaat Chelsea na drie seizoenen voor Turks avontuur

Reacties

Hakim Ziyech vervolgt zijn loopbaan bij Galatasaray. De Marokkaan wordt overgenomen van Chelsea. Beide clubs hebben de deal inmiddels officieel bevestigd. Galatasaray huurt de spelmaker dit seizoen en neemt hem daarna definitief over.

Ziyech verlaat Chelsea na drie seizoenen voor Turks avontuur

In 2020 maakte Ziyech voor veertig miljoen euro de overstap van Ajax naar Chelsea. Hoewel hij de afgelopen drie seizoenen tot ruim honderd duels en veertien treffers kwam, lukte het hem nooit om een onbetwiste basisspeler te worden. Dit seizoen was Ziyech definitief op een zijspoor beland en dus mocht hij ook niet meer mee op trainingskamp met Chelsea en kreeg hij geen rugnummer.

Galatasaray meldt dat Ziyech kosteloos wordt gehuurd en ligt na dit seizoen tot medio 2026 vast bij de Turkse club. De middenvelder had nog een contract voor twee seizoenen in Londen. Woensdagmiddag werd de spelmaker al medisch gekeurd bij Galatasaray.

Ziyech stond al twee keer eerder op het punt om Chelsea te verlaten. Afgelopen winter was hij dicht bij een transfer naar Paris Saint-Germain en eerder deze transferwindow zag hij een overgang naar Al-Nassr afketsen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.