Ziyech keert in belangrijke week terug in basis Ajax

Reacties

Hakim Ziyech keert zondagmiddag tegen RKC Waalwijk terug in de basis van Ajax. De spelmaker maakte midweeks in het bekerduel bij Vitesse al als invaller zijn rentree na blessureleed, maar mag nu ook starten. Dat is goed nieuws met het oog op de duels met Getafe. 

Ziyech keert in belangrijke week terug in basis Ajax
© Pro Shots
Ajax
Ajax
3 - 0
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

Ziyech mag in het thuisduel op 10 aantreden. De vanwege zijn transfer naar Chelsea veelbesproken middenvelder krijgt op het Amsterdamse middenrif in zijn rug steun van Donny van de Beek en Carel Eiting. Dat betekent dat er in de startopstelling geen plek is voor Ryan Gravenberch. 

Achterin kiest coach Erik ten Hag opnieuw voor Edson Álvarez en Lisandro Martínez. Dat bekent dat Daley Blind, die bij Vitesse ook inviel, het nog moet doen met een reservebeurt.

Ajax treft de Spaanse nummer drie donderdag op Spaanse bodem. Een week later staat de return in de zestiende finale van de Europa League op het menu.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.