Ajax heeft Ziyech en Blind terug in aanloop naar cruciale week

Reacties

Hakim Ziyech keert op de dag dat hij volop in de schijnwerpers staat terug bij de wedstrijdselectie van Ajax. De aanvaller die hard op weg is naar Chelsea begint in het bekerduel met Vitesse op de bank. Dit geldt ook voor Daley Blind.

Ajax heeft Ziyech en Blind terug in aanloop naar cruciale week
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
0 - 3
Ajax
Ajax

Ziyech raakte op 19 januari geblesseerd in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam, hij miste vervolgens de competitieduels met FC Groningen en PSV en ook de bekerwedstrijd tegen Spakenburg. Zijn terugkeer kondigde zich al aan en is nu dus definitief.

Ook voor Blind betekent de wedstrijd in Arnhem een terugkeer bij de selectie. De centrumverdediger zou er afgelopen weekend al bij zijn, maar vanwege de storm werd de competitiewedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax uitgesteld. Net als Ziyech zit Blind op de bank.

Het hart van de defensie van Ajax bestaat tegen Vitesse uit Lisandro Martínez en Edson Álvarez. Zij spelen voor keeper Andre Onana. Perr Schuurs is niet wedstrijdfit en komt dus niet in actie tegen Vitesse. Op het middenveld staan Carel Eiting, Donny van de Beek en Ryan Gravenberch, voorin is Lassina Traoré de spits. Hij wordt geflankeerd door Dusan Tadic en Ryan Babel.

Ajax speelt na de bekerwedstrijd tegen Vitesse in de competitie tegen RKC Waalwijk, daarna volgt de eerste wedstrijd tegen Getafe in de knock-outfase van de Europa League.

De volledige opstelling van Ajax: Onana; Dest, Álvarez, Martínez, Tagliafico; Eiting, Gravenberch; Tadic, Van de Beek, Babel; Traoré

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.