Ziyech en Lukaku niet op een lijn: Chelsea-spelers praten na over misverstand

Reacties

Romelu Lukaku zoekt sinds zijn rentree bij Chelsea nog altijd naar zijn vorm. Ook tijdens het uitduel met Brighton & Hove Albion kwam de Belgische aanvaller niet tot scoren. Lukaku kreeg nog advies van Hakim Ziyech, maar was het daar niet helemaal mee eens.

Ziyech en Lukaku niet op een lijn: Chelsea-spelers praten na over misverstand
© Pro Shots
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion
1 - 1
Chelsea
Chelsea

Dankzij een goal van Ziyech zocht Chelsea met een voorsprong de kleedkamer op. Na het rustsignaal zocht de Marokkaans international contact met Lukaku. Ziyech wilde de bal hard in zijn voeten spelen, maar daar dacht de Belg anders over. 'Ja maar die bal ging door. Die kwam echt voor m'n neus', zei Lukaku, die gefrustreerd was dat hij de bal niet in zijn loop kreeg aangespeeld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ziyech hield de moed erin door te zeggen dat Lukaku met een goede aanname meteen zou kunnen scoren. Dat lukte niet, want Chelsea kwam in het American Express Community Stadium niet meer tot scoren en liep opnieuw puntenverlies op. Adam Webster zette na een uur de eindstand op het bord (1-1).

Normaal
The Blues wachten ondertussen nog steeds op de eerste overwinning van dit kalenderjaar. De druk staat dus op de ketel, maar manager Thomas Tuchel had geen problemen met de discussie tussen zijn beide spelers. 'Ach, dat is normaal, dat hoort erbij. Het is juist goed als ze niet blij zijn met hoe we spelen', zei de Duitser na afloop tegen BT Sport.

Premier League

Stand Premier League 2021/2022

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
29
6
3
99-26
+73
93
2
Liverpool
38
28
8
2
94-26
+68
92
3
Chelsea
38
21
11
6
76-33
+43
74
4
Tottenham Hotspur
38
22
5
11
69-40
+29
71
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.