Ziyech breekt de ban voor Chelsea met tweede goal van het seizoen

Reacties

Hakim Ziyech heeft Chelsea dinsdag over het dode punt heen geholpen in de Champions League-wedstrijd tegen Malmö FF. De spelmaker opende de score tegen de Zweden en maakte zo zijn tweede goal van het seizoen. Het was een welkome opsteker in het moeizame seizoen dat Ziyech kent.

Ziyech breekt de ban voor Chelsea met tweede goal van het seizoen
© Pro Shots
Malmö FF
Malmö FF
0 - 1
Chelsea
Chelsea

Ziyech is dit seizoen regelmatig onderwerp van gesprek bij Chelsea en dat komt niet vanwege zijn prestaties. De aanvallende middenvelder zit vaker op de bank dan hij zou willen en kwam voor dinsdag pas negen keer in actie dit seizoen. Alleen in de strijd om de Super Cup tegen Villarreal scoorde Ziyech.

Tot dinsdag, want toen was het weer eens raak voor de voormalig speler van Ajax, FC Twente en SC Heerenveen. Na een eerste helft waarin Chelsea oppermachtig was, maar niet scoorde, schoot Ziyech raak. Kai Havertz stak Callum Hudson-Odoi weg aan de rechterkant. Hij zag Ziyech vrijlopen in het strafschopgebied en zorgde er met een afgemeten pass voor dat de international van Marokko de score kon openen: 0-1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.