Ziekenboeg PSV puilt uit: Vinícius heeft mogelijk laatste duel dit seizoen al gespeeld

Reacties

PSV-spits Carlos Vinícius heeft ogenschijnlijk een flinke blessure opgelopen in het thuisduel met Willem II. De Braziliaanse aanvaller meldt zich daarmee niet alleen in de overvolle ziekenboeg, maar heeft mogelijk ook zijn laatste duel dit seizoen al gespeeld.

Ziekenboeg PSV puilt uit: Vinícius heeft mogelijk laatste duel dit seizoen al gespeeld
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 2
Willem II
Willem II

Vlak voor rust ging het mis voor de Benfica-huurling. Hij probeerde met een uiterste krachtsinspanning een pass van Cody Gakpo te halen, maar raakte daarbij flink geblesseerd. De spits zelf leek direct door te hebben dat er sprake was van een ernstige kwetsuur, ogenschijnlijk aan de hamstring. Vinícius zat ontroostbaar op de grond en kreeg een knuffel van de medici. Hij werd vervangen door Bruma.

Als er sprake is van een schade aan de hamstring lijkt het einde seizoen voor Vinícius. Het betekent ook dat coach Roger Schmidt voor de laatste Eredivisie-duels met Feyenoord, NEC  en PEC Zwolle verder zal moeten puzzelen. Zondag moest hij al alle zeilen bijzetten om tot een defensie te komen. In die laatste duels moet een achterstand van vier punten worden goedgemaakt op koploper Ajax, mits de voorsprong tegen Willem II wordt vastgehouden.

Volg het verloop van het duel in Eindhoven in VI Live.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Vinícius
Meer over Vinícius
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.