Zidane laat veelbesproken Bale buiten Real-selectie

Reacties

De situatie rond Gareth Bale blijft de gemoederen bezig houden bij Real Madrid. Trainer Zinedine Zidane geeft nu een duidelijk signaal af door de Welshman buiten zijn selectie te laten voor het toernooi om de Audi Cup.

Zidane laat veelbesproken Bale buiten Real-selectie

Bale leek op weg naar Jiangsu Suning, waar hij een megacontract kon tekenen met een jaarsalaris van zo'n 25 miljoen euro. Die transfer lijkt inmiddels te zijn afgeketst. In Spanje zijn er verschillende lezingen over, maar het lijkt er sterk op dat de Chinezen niet bereid waren een transfersom te betalen voor Bale en dat Real niet meewerkt aan een transfervrij vertrek.

Zidane heeft er geen geheim van gemaakt dat hij Bale liever kwijt dan rijk is, waardoor de situatie bijzonder complex is. De aanvaller verdient een vermogen in Madrid en vanuit de topcompetities is er nauwelijks belangstelling voor hem, ook omdat Bale naar verluidt niet van plan is om geld in te leveren. Nu ook een verhuizing naar China is afgeketst, is er een lastige situatie ontstaan. Spaanse media melden dat Bale zelf heeft geweigerd om mee te reizen naar Duitsland, Real houdt zich ondertussen stil.

De dertigjarige Bale is er dinsdagavond in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur in ieder geval niet bij. De hele situatie heeft bij de zaakwaarnemer van Bale wederom geleid tot een woedeuitbarsting. Hij is van mening dat Zidane iets tegen Bale als persoon heeft. 'Het is simpel: Zidane mag Gareth niet. Ze hebben geen band, nooit gehad ook', aldus Jonathan Barnett in gesprek met Le Journal du Dimanche.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer G. Bale
Meer over G. Bale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.