Zidane is open: 'Morata blijft, PSG praat met Jesé'

Reacties

Jesé Rodriguez is op weg van Real Madrid naar Paris Saint-Germain. Dat heeft Real-coach Zinedine Zidane bevestigd na het oefenduel met Chelsea, dat de Spanjaarden met 3-2 wonnen. Álvaro Morata mag juist niet vertrekken bij de Champions League-winnaar.

Zidane is open: 'Morata blijft, PSG praat met Jesé'

Zidane kreeg na afloop van de oefenzege vragen over het niet opstellen van Jesé. Hij besloot openheid van zaken te geven. 'Ja, het klopt. Jesé is aan het praten met PSG', aldus de Real-coach, die zich nog wel haastte erbij te zeggen dat er nog niets officieel is. 'Maar we wilden geen risico nemen.'

De 23-jarige Jesé maakte afgelopen seizoen in 38 officiële duels van Real zijn opwachting. Daarin was hij goed voor zes goals en acht assists. De Spanjaard debuteerde in 2011 voor de hoofdmacht en kwam sindsdien, ondertussen nog gehinderd door een zware knieblessure, tot 94 officiële duels (achttien goals).

In tegenstelling tot Jesé mag Morata, ondanks belangstelling uit onder meer Engeland, niet vertrekken van Zidane. 'Hij is een speler van Real en we zijn blij hem weer terug  te hebben', refereerde Zidane aan zijn tijdelijke periode bij Juventus. 'En hij zal nu ook speler van Real blijven', besloot de Fransman over Morata, die de concurrentie aan zal moeten gaan met spelers als Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo voor een plekje in de Madrileense voorhoede.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.