Zidane dertig jaar onder vuur, Premier League-menu in Ghana

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zidane dertig jaar onder vuur, Premier League-menu in Ghana

'Al tijdens mijn hele leven in het voetbal, meer dan dertig jaar inmiddels, krijg ik kritiek. Denk je dat ik daar nog wakker van lig? Ik probeer het team beter te maken, meer kan ik niet doen.'
Tijdens een persconferentie benadrukt Real Madrid-trainer Zinedine Zidane dat de negatieve recensies na het doldwaze Champions League-duel met Legia Warschau (3-3) hem niet deren.

• Over Real Madrid gesproken: het is vandaag precies 25 jaar geleden dat De Koninklijke in de strijd om de UEFA Cup met 1-0 won van FC Utrecht. Gheorghe Hagi maakte die avond het enige doelpunt in Bernabéu. In de Domstad had Real al met 1-3 gewonnen in de tweede ronde.

• Een speelster uit het vrouwenteam van Barcelona die na een zeer fraaie solo doel treft wordt natuurlijk al snel vergeleken met Lionel Messi. Geniet van dit pareltje van Barbara Latorre, het voorbeeld van doorzettingsvermogen.

• De tuchtcommissie van de Braziliaanse voetbalbond is aan het werk gezet door spelers van Guarani en Boa. Een speler van Guarani bestond het zelfs om de scheidsrechter tegen de grond te werken.

• Mede dankzij deze magnifieke treffer van Steve Sidwell won Brighton & Hove Albion zaterdag met 0-2 bij Bristol City in het Championship.

• Verblijft u binnenkort in Accra, vergeet niet een hamburger in Premier League-stijl te bestellen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.