Zidane belooft: 'Jovic is de toekomst van Real Madrid'

Reacties

Luka Jovic werd door Marca dinsdag nog opgenomen in het elftal met de grootste flops van het seizoen, maar Zinedine Zidane voorspelt dat het zeker nog goedkomt met de Servische spits.

Zidane belooft: 'Jovic is de toekomst van Real Madrid'
© Pro Shots

De 22-jarige Jovic maakte afgelopen seizoen grote indruk bij Eintracht Frankfurt en had de clubs voor het uitkiezen. Uiteindelijk won Real Madrid de strijd om het alombegeerde talent, De Koninklijke legde liefst zestig miljoen euro op tafel voor de aanvaller. In zijn eerste half jaar in Madrid heeft Jovic echter bijzonder weinig laten zien.

De Serviër is natuurlijk slachtoffer van de blakende vorm van Karim Benzema, die dit seizoen de belangrijkste speler van Real is. Tot nu toe stond de miljoenenaankoop nog maar drie keer in de basis in een La Liga-wedstrijd, maar woensdag krijgt hij een nieuwe kans, wanneer Real tegen Valencia speelt in de strijd om de Super Cup. Benzema ontbreekt vanwege een lichte blessure en Zidane heeft al verklapt dat Jovic hem zal vervangen.

'Jovic is een logische keuze, hij is onze toekomst. Hij is momenteel aan het leren. Hij is een jonge jongen die veel wil leren. Hij is een heel goede speler en gaat heel veel doelpunten voor ons maken. Daar durven we ons geld wel op in te zetten. Je moet geduldig met hem zijn', aldus de Fransman tegenover Marca.

De wedstrijd tussen Real Madrid en Valencia wordt gespeeld in Saudi-Arabië en is onderdeel van de nieuwe opzet van de Spaanse Super Cup. Die wordt uitgesmeerd over een halve finale en een finale, Barcelona en Atlético Madrid bepalen donderdag wie er met het andere finaleticket vandoor gaat. De eindstrijd is op 12 januari.

Real Madrid in 2020: Pogba en Kanté halen; Bale, Isco en James lozen
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.