Real Madrid krijgt transferadvies: 'Gewoon 200 miljoen betalen voor Kane'

Reacties

Real Madrid-legende Hugo Sánchez heeft zijn oude club dringend transferadvies gegeven. De inmiddels 61-jarige Mexicaan vindt dat de Madrilenen werk moeten maken van de komst van Harry Kane.

Real Madrid krijgt transferadvies: 'Gewoon 200 miljoen betalen voor Kane'
© Pro Shots

Halverwege de Spaanse competitie staat Real twee punten achter op rivaal Barcelona. Het verschil in aantal doelpunten is een stuk groter: de Catalanen kwamen in achttien duels in La Liga tot 47 goals, Real tot 33. Ruim een derde van die treffers werd gemaakt door Karim Benzema. 'Sinds Cristiano Ronaldo weg is, heeft Benzema zijn rol van doelpuntenmaker overgenomen', analyseert Sánchez in gesprek met Marca.

Volgens de Mexicaan is het niet genoeg. 'Real Madrid moet op iedere positie twee goede spelers hebben en al helemaal in de spits. Het moeilijkste in het voetbal is scoren. Dan kun je wel driehonderd miljoen euro uitgeven aan zes of zeven spelers, die je geen enkele garantie bieden, maar ik zou gewoon tweehonderd miljoen euro neerleggen voor Harry Kane. Bij hem heb je wel een garantie op doelpunten.'

Kane speelde zaterdag bij Tottenham zijn tweehonderdste Premier League-wedstrijd en vierde dat door zijn 136ste goal te maken. Voor het Engelse nationale elftal staat hij op 32 treffers in 45 interlands. 'Ik volg Kane al een lange tijd en als ik het voor het zeggen had bij Real, zou ik hem halen. Ronaldo was ook duur, maar kijk hoe dat heeft uitgepakt', zegt Sánchez.

LaLiga

Stand LaLiga 2019/2020

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
38
26
9
3
70-25
+45
87
2
Barcelona
38
25
7
6
86-38
+48
82
3
Atlético Madrid
38
18
16
4
51-27
+24
70
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.