Zhang op weg naar uitgang bij Vitesse

Reacties

Yuning Zhang is na Ricky van Wolfswinkel de volgende spits die voor een vertrek bij Vitesse staat. De twintigjarige Chinees ontbreekt zondag bij de eerste training van de Arnhemmers.

Zhang op weg naar uitgang bij Vitesse

Vitesse meldt dat Zhang zich op een transfer focust, waardoor hij niet aanwezig zal zijn op Papendal. De aanvaller fungeerde het voorbije seizoen als stand-in voor Ricky van Wolfswinkel bij de nummer vijf van de Eredivisie. Van Wolfswinkel tekende onlangs al bij FC Basel.

Thomas Bruns en Thulani Serero zijn de nieuwelingen bij Vitesse. Zij stappen zondag ook het trainingsveld op, net als jeugdspelers Bilal Bayazit, Thomas Buitink, Boyd Lucassen, Anil Mercan, Lars ten Teije en Hicham Acheffay. Eloy Room is er vanwege interlandverplichtingen niet bij. De Vitesse-doelman komt binnenkort met Curaçao in actie bij het toernooi om de Gold Cup in de Verenigde Staten (8-27 juli).

Castaignos

Vitesse hoopt op korte termijn de opvolger van Ricky van Wolfswinkel te kunnen presenteren. Zoals eerder deze week gemeld is de bekerwinnaar in gesprek met Luc Castaignos, die nog onder contract staat bij Sporting Lissabon.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.