Zege biedt De Boer en uitgeschakeld Atlanta weer hoop

Reacties

Het Atlanta United van trainer Frank de Boer heeft niet voor een miraculeuze ommekeer gezorgd in de kwartfinale van de CONCACAF Champions League. De 1-0 zege op het Mexicaanse Monterrey was niet genoeg om de nederlaag in de heenwedstrijd weg te poetsen. Toch was De Boer tevreden met wat zijn ploeg liet zien.

Zege biedt De Boer en uitgeschakeld Atlanta weer hoop

De Boer wachtte een zware taak met Atlanta na het 3-0 verlies van vorige week. Tussendoor werd in de Major League Soccer in eigen huis teleurstellend gelijkgespeeld tegen FC Cincinnati (1-1). 'We hebben goed gereageerd op die wedstrijd', gaf De Boer na afloop aan. 'De spelers gaven alles, dat willen we graag zien. Dat is ook wat de fans verwachten.'

Atlanta sloeg thuis tegen Monterrey pas laat toe. In de 77e minuut opende Josef Martínez de score voor de formatie van De Boer. Het lukte Atlanta daarna niet meer om nog twee keer te scoren en de stand gelijk te trekken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een grote schande is de uitschakeling tegen Monterrey niet. De Mexicanen wonnen het toernooi in 2011, 2012 en 2013, terwijl Atlanta debuteerde na het kampioenschap van vorig seizoen. 'We zijn natuurlijk teleurgesteld dat we niet door zijn, maar we hebben weer een stap gezet. Op deze prestatie kunnen we bouwen', gaf aanvoerder Michael Parkhurst aan.

Atlanta gaat in de nacht van zondag op maandag (Nederlandse tijd) op jacht naar de eerste zege van het seizoen in de MLS. Het nog puntloze Philadelphia komt dan op bezoek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Atlanta United
Meer over Atlanta United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.