Zaracho doet met wereldgoal gooi naar Puskás Award

Reacties

Atlético Mineiro plaatste zich in de nacht van woensdag op donderdag (Nederlandse tijd) voor de halve finale van de strijd om de Copa Libertadores en het hoogtepunt was de openingstreffer van Matías Zaracho.

Zaracho doet met wereldgoal gooi naar Puskás Award

Tijdens het thuisduel met River Plate scoorde de 23-jarige Argentijn halverwege de eerste helft op aangeven van Hulk met een prachtige omhaal (zie video hieronder). Het doelpunt van Zaracho lijkt een kanshebber om de Puskás Award, de prijs voor het mooiste doelpunt van 2021, binnen te slepen. Atlético Mineiro had in Argentinië de heenwedstrijd al met 0-1 gewonnen en liep in de return uit naar een 3-0 overwinning. Hulk en opnieuw Zaracho profiteerden allebei van voorbereidend werk van Jefferson Savarino.

Daardoor plaatste Atlético Mineiro zich met groot gemak voor de halve finale, waarin Palmeiras de tegenstander is. Die club was in de kwartfinale over twee wedstrijden te sterk voor São Paulo. Ook de andere halve finale kan een Braziliaans onderonsje worden. Flamengo plaatste zich daarvoor al door het Paraguayaanse Olimpia uit te schakelen, terwijl Fluminense als vierde club de laatste vier kan bereiken als het in de nacht van donderdag op vrijdag (Nederlandse tijd) Barcelona uit Ecuador uitschakelt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Mineiro
Meer over Atlético Mineiro
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.