Zaakwaarnemer Vertessen houdt poot stijf: 'We zijn in Berlijn en blijven in Berlijn'

Reacties

Yorbe Vertessen is onaangenaam verrast door het feit dat PSV zijn transfer naar Union Berlin plotseling on hold heeft gezet. Zijn advocaat heeft aangegeven dat ze in Berlijn blijven en voornemens zijn de transfer alsnog af te ronden.

Zaakwaarnemer Vertessen houdt poot stijf: 'We zijn in Berlijn en blijven in Berlijn'
© Pro Shots

Vertessen was hard op weg naar Union Berlin. Hij zou daar een contract tekenen tot medio 2028, maar door de blessure van Noa Lang wil PSV de Belg toch houden. Daarom wil PSV dat Vertessen spoedig terugkeert naar Eindhoven, maar daar denkt het kamp Vertessen anders over. 'Wij zijn in Berlijn en we blijven in Berlijn', aldus zijn advocaat Wouter Janssens.

'Aan de hele situatie is niets veranderd', vervolgt Janssens. 'Wij gaan ervan uit dat PSV zich aan de toezegging houdt en Yorbe naar Union kan gaan. We hebben al een trainingspak gekocht, zodat Yorbe zijn conditie op peil kan houden.'

Het is nu aan PSV om te beslissen wat ze daarmee gaan doen. Mocht de Eindhovense club besluiten om Vertessen toch te laten gaan, dan schakelt PSV naar alle waarschijnlijkheid over naar Couhaib Driouech. Excelsior hanteert een vraagprijs van 5,5 miljoen euro voor de aanvaller. Ook Feyenoord houdt de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Excelsior
Meer over Excelsior
Meer C. Driouech
Meer over C. Driouech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.