PSV denkt aan terugkeer Vertessen

Reacties

Het lijkt erop dat PSV Yorbe Vertessen uit Berlijn terug wil halen. De aanvaller stond op het punt zijn transfer naar Union Berlin af te ronden, maar lijkt de dupe te worden van de blessure van Noa Lang.

PSV denkt aan terugkeer Vertessen
© Pro Shots

PSV bevestigde maandagmiddag dat trainer Peter Bosz de Oranje-international weer lang moet missen. Lang viel zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC geblesseerd uit. Vertessen kwam als invaller in actie tegen Almere, ogenschijnlijk voor de laatste keer in het shirt van PSV. Met toestemming van de Eindhovenaren vertrok de 23-jarige Belg vervolgens naar Duitsland voor het afronden van de transfer waar hij vurig op hoopte.

Vertessen onderging bij Union al de medische keuring, maar zijn vertrekwens gaat waarschijnlijk alsnog niet in vervulling in deze transferperiode. Zonder Lang en een goed alternatief dat gehaald kan worden vlak in de dagen voor de transferdeadline, heeft PSV de snelle aanvaller te hard nodig, oordelen de beleidsbepalers van de Eredivisie-koploper.

Vertessen speelde dit seizoen zeventien wedstrijden voor PSV in de Eredivisie, voornamelijk als invaller. Een terugkeer kan weleens erg lastig worden. De entourage van de speler laat weten dat Vertessen absoluut niet terug wil keren naar PSV, hij gaat er vanuit dat de transfer nog doorgaat. In Eindhoven wordt nagedacht over een manier om Vertessen tegemoet te komen.

Eerder op de maandag werd bekend dat PSV daarnaast Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech in het vizier heeft.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.