PSV meldt zich bij Excelsior voor Driouech

Reacties

PSV heeft Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech in het vizier gekregen als oplossing voor het bezettingsprobleem voorin. De Eindhovenaren hebben zich in Rotterdam gemeld voor de 21-jarige buitenspeler.

PSV meldt zich bij Excelsior voor Driouech
© Pro Shots

PSV moet snel handelen door het slechte nieuws over Noa Lang. De Oranje-international raakte zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC opnieuw geblesseerd en is voor langere tijd uitgeschakeld. Met de transferdeadline van donderdagavond is er haast geboden in Eindhoven, waar Yorbe Vertessen al is vertrokken om zijn overstap naar Union Berlin af te ronden.

Driouech kan een oplossing voor het probleem vormen, denken de beleidsbepalers van PSV. De voormalige jeugdspeler van SC Heerenveen speelde zich dit seizoen in de kijker bij Excelsior. De international van Marokko Onder-23 was in de Eredivisie direct betrokken bij zeven goals. Na de winterstop liet de linksbuiten zich zien met een goal tegen SC Heerenveen en een assist tegen FC Utrecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.