Driouech en Sahraoui in beeld bij PSV

Reacties

Earnest Stewart is naarstig op zoek naar buitenspelers voor komend seizoen. Yorbe Vertessen is al vertrokken en bij PSV gaat bijna iedereen ervan uit dat Bakayoko een transfer maakt. De technisch directeur van de Eindhovenaren heeft twee Eredivisie-spelers in het vizier.

Driouech en Sahraoui in beeld bij PSV
© Pro Shots

Hoewel Couhaib Driouech nu geblesseerd is, is het aannemelijk dat PSV zich na dit seizoen toch opnieuw voor de buitenspeler van Excelsior zal gaan melden. In de winter kwam het heel knullig op het laatste moment niet tot een deal, nu is er in elk geval meer tijd om de transfer rond te maken. Met nog maar een jaar een contract lijkt Excelsior dit keer geen vier miljoen euro te krijgen voor Driouech.

Ook de door Feyenoord vastgelegde Anis Hadj Moussa stond op de lijst bij PSV, maar niet zo prominent. Interessanter lijkt Osame Sahraoui. De 22-jarige Noorse flankaanvaller is bij SC Heerenveen bezig aan een goed seizoen. In 27 duels scoorde de smaakmaker zeven keer en gaf hij zes assists. Goedkoop zal het echter niet worden om Sahraoui los te weken bij de club uit Friesland. De Noor heeft nog een contract tot medio 2026 en in de winter legde SC Heerenveen nog een bod van zeven miljoen euro van Lille naast zich neer.

In de nieuwe editie van Voetbal International en op VI PRO meer over de zoektocht naar nieuwe verschilmakers op de vleugels bij PSV.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer C. Driouech
Meer over C. Driouech
Meer O. Sahraoui
Meer over O. Sahraoui
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.