PSV verklaart mislopen Driouech: 'Er kwam van de andere kant iets bij'

Reacties

Technisch directeur Earnest Stewart gaf vrijdag op een persconferentie tekst en uitleg over de afgeketste transfer van Couhaib Driouech. De aanvaller van Excelsior was op weg naar PSV, maar op het laatste moment ketste dat toch af.

PSV verklaart mislopen Driouech: 'Er kwam van de andere kant iets bij'
© Pro Shots

Excelsior en PSV waren lang met elkaar in de weer over de transfersom voor Driouech, die zijn zinnen had gezet op een transfer naar Eindhoven. De speler stond klaar om medisch gekeurd te worden, waarna hij het bericht kreeg dat de transfer afgeketst was.

PSV-trainer Peter Bosz verklaarde alleen Driouech te willen hebben. Stewart gaf op de persconferentie een inkijkje, maar liet daarin niet het achterste van zijn tong zien. 'Helaas zijn we niet tot overeenstemming gekomen. We hebben gezamenlijk besloten het niet te doen, omdat het niet meer haalbaar was. Dan houdt het voor PSV op en moeten we verder. We hebben een goede selectie samengesteld die er nog steeds staat en gaan proberen goed voor de dag te komen zoals in de eerste seizoenshelft.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Daar zal van alles in meegespeeld hebben, ook de keuze van Excelsior, omdat zij de speler in bezit hebben. We waren onderweg om het voor elkaar te krijgen, maar er kwam vanaf de andere kant iets bij. Financieel? Er speelde veel mee', zei Stewart cryptisch.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.