Younes loopt Henderson op enkele uren mis in Saoedi-Arabië

Reacties

Amin Younes is weg bij Al-Ettifaq. De Duitse buitenspeler, in Nederland bekend van zijn periodes bij Ajax en FC Utrecht, maakte zijn vertrek zelf bekend via een uitgebreide verklaring op zijn Instagrampagina.

Younes loopt Henderson op enkele uren mis in Saoedi-Arabië
© Pro Shots

'Bedankt voor de tijd samen! Na anderhalf jaar heb ik in goed overleg besloten om per direct een nieuw avontuur te gaan zoeken. Ik bedank de verantwoordelijken bij de club ervoor dat we het zo snel hebben kunnen oplossen en wens ze succes voor de toekomst. Ik zal mezelf fit houden in mijn huis in Düsseldorf bij mijn familie, en dan zien we wel waar en wanneer het avontuur weer gaat beginnen!', aldus een strijdvaardige Younes.

De Duitser loopt in Saoedi-Arabië, waar Steven Gerrard sinds enige tijd als trainer voor de groep staat, op enkele uren de komst van Jordan Henderson mis. Het boegbeeld van The Reds voltooide deze week zijn transfer naar het Midden-Oosten, donderdagmiddag werd de overgang wereldkundig gemaakt. Younes speelde anderhalf jaar bij de club. Daarvan was hij een seizoen op huurbasis bij FC Utrecht actief, maar dat werd geen groot succes.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer A. Younes
Meer over A. Younes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.