Younes hoeft niet weg: 'Maar bij een mooie club ga ik luisteren'

Reacties

Amin Younes sluit een terugkeer naar de Bundesliga zeker niet uit. De 23-jarige Ajacied is bereid om te luisteren naar voorstellen van clubs uit zijn geboorteland.

Younes hoeft niet weg: 'Maar bij een mooie club ga ik luisteren'

De dribbelaar ziet zich zelf wel op het hoogste Duitse voetbaltoneel spelen. 'Ik voetbal graag bij Ajax, maar als er een mooie club op de deur klopt, dan ga ik natuurlijk luisteren naar het voorstel', aldus Younes in gesprek met TZ over de interesse uit de Bundesliga. De linksbuiten kwam voordat hij in 2015 naar Ajax verkaste in Duisland uit voor Borussia Mönchengladbach en Kaiserslautern.

Zaterdag meldde De Telegraaf dat ook Torino zich officieel heeft gemeld voor de buitenspeler. Volgens verschillende Italiaanse bronnen zou de club uit Turijn twaalf miljoen over hebben voor de rechtspoot. Younes heeft nog een contract tot de zomer van 2018 in Amsterdam.

Na een sterk seizoen bij Ajax werd Younes door bondscoach Joachim Löw beloond met een plaats bij de selectie van Die Mannschaft voor het toernooi om de Confederations Cup. In Rusland heeft Younes de mogelijkheid zich nog verder in de kijker te spelen. Duitsland trapt maandag af in Groep B met een wedstrijd tegen Australië (17.00 uur). Andere opponenten in de groep zijn Kameroen en Chili. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.