Xavi neemt niet fitte Frenkie de Jong mee naar Saudi-Arabië

Reacties

Frenkie de Jong maakt zich op voor de trip naar Saudi-Arabië, waar Barcelona de halve finale om de Spaanse Supercup wacht. De Oranje-international is nog een vraagteken voor het duel met Real Madrid.

Xavi neemt niet fitte Frenkie de Jong mee naar Saudi-Arabië
© Pro Shots

Frenkie de Jong is vanwege blessureleed nog niet fit verklaard. Dat geldt ook voor Ronald Araújo en Ansu Fati, die ook in de 24-koppige selectie zitten. Trainer Xavi neemt het drietal ondanks het ontbrekende groene licht van de medische staf mee naar Saudi-Arabië, waar woensdag wordt gestreden om een plaats in de Supercup-finale van zondag.

Voor Ansu Fati is de plek in de wedstrijdselectie bijzonder. De aanvaller is sinds november veroordeeld geweest tot de rol van toeschouwer door een hamstringblessure. Memphis Depay en Luuk de Jong zijn ook opgenomen in de wedstrijdselectie van Barcelona, waar de positief geteste Pedri en Ferran Torres nog ontbreken. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.