Wolfsburg vindt bij City serieuze concurrent voor Weghorst

Reacties

VfL Wolfsburg heeft een geduchte concurrent voor Wout Weghorst aangetrokken. Na een eerdere verhuurperiode komt Europees jeugdkampioen Lukas Nmecha (22) nu definitief over van Manchester City.

Wolfsburg vindt bij City serieuze concurrent voor Weghorst

Nmecha heeft in Wolfsburg een contract getekend tot de zomer van 2025. De jonge Duitser is geen onbekende bij de club; City stalde Nmecha in het seizoen 2019/20 al in Wolfsburg. Omdat de jonge Duitser toen nauwelijks speelminuten kreeg, keerde hij al in de winterstop terug naar zijn werkgever.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nmecha speelde zich vorig seizoen in de kijker tijdens zijn verhuurperiode bij Anderlecht en werkte vervolgens een ijzersterk jeugd-EK af. In Brussel kwam de spits tot achttien doelpunten in 37 competitieduels, waarna hij op het jeugd-EK dankzij vier goals in zes wedstrijden (waaronder de winnende in de finale) de Gouden Schoen won.

Eerder op de dag maakte de club van Mark van Bommel al melding van de komst van Sebastiaan Bornauw. De Belgische verdediger komt over van 1. FC Köln.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.