Woede-uitbarsting Ronaldo kan geld opleveren voor het goede doel

Reacties

De woede-uitbarsting van Cristiano Ronaldo tegen Servië krijgt toch een positieve draai. De aanvoerdersband die de sterspeler van Portugal op het veld smeet wordt geveild en kan zo geld opleveren voor het goede doel.

Woede-uitbarsting Ronaldo kan geld opleveren voor het goede doel
© Pro Shots
Servië
Servië
2 - 2
Portugal
Portugal

Ronaldo was vorige week woest in de slotfase van Servië-Portugal. Bij een 2-2 stand werd een poging van de aanvaller van Juventus in de ogen van de Nederlandse arbitrage van de lijn gehaald, maar Ronaldo zweerde dat de bal over de lijn was. Uit de beelden bleek dat de Portugees gelijk had, maar de goal werd niet geteld.

Het zorgde voor een woedende reactie van Ronaldo, die een gele kaart kreeg en na het laatste fluitsignaal zijn aanvoerdersband op de grond smeet en de catacomben opzocht. Nu blijkt dat de blauwe band met de letter C erop is opgepakt door een medewerker in het stadion.

De band werd vervolgens geschonken aan een goed doel in Servië dat geld ophaalt om een operatie van een zesjarige jongen met spinale musculaire atrofie. Het attribuut wordt drie dagen online geveild, waarna de opbrengst naar een stichting gaat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Portugal
Meer over Portugal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.