WK-droom Kudus nog niet in gevaar ondanks reserverol bij Ajax

Reacties

Mohammed Kudus is door de bondscoach van Ghana opgeroepen voor de komende interlandperiode. De 22-jarige Ajax-middenvelder kan op 23 september zijn kwaliteiten tonen in de oefenwedstrijd tegen Brazilië.

WK-droom Kudus nog niet in gevaar ondanks reserverol bij Ajax
© Pro Shots

Kudus zit in een lastige situatie bij Ajax. De Ghanees maakte in de voorbereidingsperiode indruk, ook als aanvaller. Toen het seizoen daadwerkelijk startte, verdween hij naar de achtergrond. Voor de zestienvoudig international lonkte vlak voor de transferdeadline een overstap naar Everton. Vanwege de transferperikelen liet Kudus twee trainingen schieten, maar Ajax wilde niet meewerken aan een transfer. Zaterdag viel hij als spits in tegen SC Cambuur en kwam hij ook tot scoren (4-0 zege).

Bondscoach Otto Addo blijft ondanks de reserverol van Kudus in Amsterdam een beroep doen op de jonge international. De Ajacied was in de laatste zes interlands van Ghana basisspeler. De ploeg van Addo gaat in de komende interlandperiode verder toewerken naar het WK. Ghana is voor de poulefase van het eindtoernooi in Qatar ingedeeld in een groep met Portugal, Zuid-Korea en Uruguay.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.