Wim Jonk vertelt in speciale uitzending over erfenis Johan Cruijff

Reacties

Om 14.14 uur staat Voetbal International met een speciale uitzending stil bij de voetbalerfenis van Johan Cruijff. Vandaag is het exact vijf jaar geleden dat de legendarische nummer 14 is overleden.

Wim Jonk vertelt in speciale uitzending over erfenis Johan Cruijff
© Pro Shots

Onder leiding van Kees Jansma bespreken we hoe de ideeën van Johan Cruijff nog altijd terug te zien zijn. Wim Jonk is daarbij onze tafelgast. De huidige trainer van FC Volendam werkte als hoofd opleiding bij Ajax intensief samen met Cruijff en paste daarna zijn ideeën toe onder de vlag van Cruyff Football. In het gesprek met Jonk komen onder meer de opleidingsvisie en de spelprincipes van Cruijff aan bod.

Behalve Jonk schuiven ook Ruben Jongkind en verschillende VI-redacteuren aan om de voetbalerfenis van Cruijff te bespreken. De talkshow van VI wordt woensdag vanaf 14.14 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 127.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update

Om de online talkshow goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.