Willem II hoopt snel Zweeds international vast te leggen

Guillermo Molins is dicht bij een overgang naar Willem II. De middenvelder zelf staat open voor een tijdelijke verhuizing, nu hij bij zijn club Anderlecht op een zijspoor is beland.

Willem II hoopt snel Zweeds international vast te leggen

Een afvaardiging van het bestuur van Willem II, met onder meer technisch directeur Marc van Hintum, was dinsdag op het trainingscomplex van de Brusselse ploeg te vinden. De Tilburgers hopen de deal met de 24-jarige Zweed met Uruguayaanse roots zo snel mogelijk te beklinken.

Voor de ploeg van trainer John van den Brom speelde Molins dit seizoen zeven wedstrijden en verzorgde hij één treffer.

De viervoudig international van Zweden staat sinds 2011 onder contract bij de Brusselse ploeg, die hem na zes seizoenen bij het Zweedse Malmö FF voor ongeveer een half miljoen euro overnam. Molins heeft nog een verbintenis tot medio 2014 bij Anderlecht.

Jeroen Lumu staat op het punt de omgekeerde weg te bewandelen. De zeventienjarige aanvaller van Willem II is vandaag (dinsdag) gestart aan een tiendaagse stage bij Anderlecht en dient, bij gebrek aan financiële middelen voor de Tilburgers, als wisselgeld inzake de tijdelijke transfer van Molins.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's