Willem II haalt oude bekende Wellenreuther tijdelijk terug

Reacties

Willem II haalt Timon Wellenreuther tijdelijk terug naar Tilburg. De 25-jarige sluitpost wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Anderlecht.

Willem II haalt oude bekende Wellenreuther tijdelijk terug

Daarmee heeft trainer Fred Grim zijn gewenste versterking onder de lat binnen. De verwachting is dat Wellenreuther de plek inneemt van Robbin Ruiter, die een aantal weifelende optredens achter de rug heeft. De Amsterdammer kwam vorig seizoen met hoge verwachtingen over van PSV, maar heeft die vooralsnog niet kunnen waarmaken.

Wellenreuther stond tussen 2017 en 2020 ook al onder contract bij Willem II en bereikte met de Tilburgers onder meer de bekerfinale en Europees voetbal. Bij Anderlecht moet de Duitser doelman Hendrik Van Crombrugge voor zich dulden. Vanwege een blessure van Van Crombrugge kwam Wellenreuther vorig seizoen tot 23 competitieduels voor de Belgische topclub.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.