Wildschut heeft geen trek in het Engelse Championship

Aanvaller Yanic Wildschut (20) van VVV-Venlo heeft belangstelling van Middlesbrough terzijde geschoven. De Engelse club, uitkomend in het Championship, meldde zich vorige week bij de Eredivisionist.

Wildschut heeft geen trek in het Engelse Championship

VVV speelde de belangstelling door naar de jeugdinternational, maar die zei direct geen trek te hebben in een overgang. 'We hebben de clubleiding laten weten dat het in eerste instantie de bedoeling is dat Yanic een stap binnen Nederland gaat maken’, bevestigt zijn zaakwaarnemer Johan Wins.

'Als dat uiteindelijk op niets uitloopt, kunnen we altijd nog verder kijken. Een nieuw seizoen VVV zou natuurlijk ook geen schande zijn. Maar op dit moment is hij klaar voor een volgende stap', aldus Wins.

Eerder legde ook verdediger Maya Yoshida van VVV buitenlandse interesse naast zich neer. De Japanner kon zijn loopbaan vervolgen in Qatar, maar bedankte omdat hij in West-Europa actief wil blijven. VVV verwacht dat in elk geval Yoshida deze zomer alsnog zal vertrekken. Het zou de slagkracht van de club op de transfermarkt danig vergroten. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's