Wijnaldum staat voor Ligue 1-debuut, Mbappé terug

Reacties

Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino heeft Georginio Wijnaldum opgenomen in de wedstrijdselectie voor het eerste competitieduel van het seizoen. Troyes is zaterdagavond de tegenstander.

Wijnaldum staat voor Ligue 1-debuut, Mbappé terug
© Pro Shots
Troyes
Troyes
1 - 2
PSG
PSG

PSG bracht zaterdagochtend de wedstrijdselectie naar buiten, naast de naam van Wijnaldum staat ook Kylian Mbappé weer op de lijst. De jonge superster ontbrak in de voorbereiding nog na zijn deelname aan het EK met Frankrijk. Wijnaldum maakte al wel zijn officiële debuut, hij viel twintig minuten voor tijd in tijdens de strijd om de Franse Super Cup. Lille zegevierde met 1-0.

Op de spelerslijst van Paris Saint-Germain ontbreken nog enkele grote namen. Neymar en keeper Gianluigi Donnarumma sloten later aan bij de club en zijn nog niet in staat om tot minuten te komen, Sergio Ramos is eveneens niet fit genoeg na een seizoen vol blessureleed. Xavi Simons zit wel gewoon bij de selectie, hij bleef tijdens de strijd om de Super Cup de hele wedstrijd op de bank.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.