Wieffer maakt met geweldige knal zijn eerste Eredivisie-doelpunt

Reacties

Mats Wieffer zal zich de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard herinneren als de wedstrijd van zijn eerste Eredivisie-doelpunt. De Feyenoorder verdubbelde na ruim een kwartier de marge met een indrukwekkende uithaal.

Wieffer maakt met geweldige knal zijn eerste Eredivisie-doelpunt
© Pro Shots
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard
2 - 4
Feyenoord
Feyenoord

Wieffer loerde vlak buiten het zestienmetergebied op een kans. Javairô Dilrosun kwam in balbezit in het Limburgse strafschopgebied en legde de bal perfect klaar voor de 23-jarige middenvelder uit Borne. Wieffer aarzelde niet en haalde direct uit. Zijn knal richting de linkerbovenhoek was Fortuna-goalie Ivor Pandur te machtig: 0-2.

Klik onder- of bovenaan de tweet om het doelpunt van Wieffer te bekijken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de voorbije maanden groeide Wieffer uit tot een revelatie, maar scoren in de Eredivisie deed hij nog niet. In het bekertoernooi maakte de van Excelsior overgekomen jongeling in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle wel al zijn eerste doelpunt voor Feyenoord. Bij het team van Arne Slot vormt hij zondagmiddag een Sittard een duo met de van een schorsing teruggekeerde Orkun Kökçü. Wieffer maakte aan de zijde van de captain begin dit jaar dusdanig veel indruk, dat hij al werd genoemd als kandidaat voor het Nederlands elftal.

Volg het duel tussen Fortuna en Feyenoord met VI Live.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.