Wieffer in Oranje? 'Hij is onverstoorbaar en lijkt er al jaren te spelen'

Reacties

Mats Wieffer maakt indruk bij Feyenoord. De middenvelder, die voor een paar ton overkwam van Excelsior Rotterdam, heeft in De Kuip een basisplek veroverd en valt op met zijn sterke spel. In de twintigste aflevering van de Dick Voormekaar Podcast van Martijn Krabbendam en Michel van Egmond gaat het met Mario Been over Wieffer.

Wieffer in Oranje? 'Hij is onverstoorbaar en lijkt er al jaren te spelen'
© Pro Shots

'Bij Feyenoord kampen een aantal spelers met blessures, maar de vervangers doen het heel goed. Zelfs zo goed dat je bij Lutsharel Geertruida bijvoorbeeld denkt: moet hij niet bij het Nederlands elftal gehaald worden? Hetzelfde geldt voor Wieffer', zegt Been in de podcast.

'Ik heb altijd gezegd dat het een heel goede voetballer is. Ik wist dat deze jongen het niveau moeiteloos aankon. Hij heeft simpelweg de kwaliteiten die je op die positie nodig hebt. Ik begrijp dat Feyenoord hem niet meteen voor de leeuwen heeft gegooid. Omdat je eerst maar moet afwachten hoe de stap van de KKD naar Feyenoord is. Maar hij is onverstoorbaar en hij speelt zijn wedstrijden alsof hij er al een paar jaar staat', gaat Been verder.

In de topper tegen AZ blonk Wieffer ook uit. 'Zeker, hij zit overal tussen en hij kan blijven gaan. Het is echt een dieseltje, echt chapeau.'

Luister de Dick Voormekaar Podcast via je favoriete podcastapp.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Wieffer
Meer over M. Wieffer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.