'West Ham klopt met zeventig miljoen euro aan bij Manchester United'

Reacties

West Ham United staat niet alleen op het punt om Edson Álvarez aan te trekken, The Hammers hopen ook toe te slaan bij Manchester United. Voor zeventig miljoen euro moet zowel Harry Maguire als Scott McTominay de overstap naar het Olympisch Stadion maken.

'West Ham klopt met zeventig miljoen euro aan bij Manchester United'
© Pro Shots

Vorige maand sijpelden al berichten door dat West Ham een oogje zou hebben op beide spelers van United. De Londenaren hebben na de verkoop van Declan Rice en Gianluca Scamacca een goedgevulde portemonnee en zijn bereid zaken te doen. Volgens The Athletic hoopte West Ham Maguire aanvankelijk op huurbasis te strikken, maar daar ging United niet mee akkoord. Ook door het eerste bod ging een streep.

Dat gebeurde ook met het openingsbod op McTominay, die Ten Hag liever niet kwijt wil. Om United te overrompelen, zet West Ham in op een dubbeldeal. David Moyes hoopt dat zeventig miljoen euro genoeg is om zowel Maguire als McTominay los te weken bij de nummer drie van de Premier League. Het is nog niet bekend of United overstag gaat.

Moeizame zoektocht
Vorige week kwam West Ham nog om een opvallende reden in het nieuws. Omdat de zoektocht naar versterkingen tot op heden moeizaam verloopt, wendde de club zich tot de website TransferRoom, een soort Marktplaats voor voetbalclubs. Daar plaatste West Ham liefst zeven vacatures.

Zeker is dat de komst van Álvarez naar zich in de afrondende fase bevindt. De middenvelder van Ajax bereikte eerder al een persoonlijk akkoord met West Ham en inmiddels zijn ook de clubs eruit. West Ham maakt minimaal veertig miljoen euro over naar Amsterdam. Daarbovenop heeft Ajax nog een doorverkooppercentage bedongen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.