West Ham baart opzien met zeven vacatures op marktplaats voor transfers

Reacties

De zoektocht van West Ham United naar versterking verloopt nog niet soepel. De club heeft flink wat te spenderen na de recordtransfer van Declan Rice naar Arsenal, maar het geld is nog niet gaan rollen. West Ham is op dit moment de enige club in de Premier League zonder versterkingen.

West Ham baart opzien met zeven vacatures op marktplaats voor transfers
© Pro Shots

De Conference League-winnaar werd door Engelse media in de voorbije weken gelinkt aan onder anderen Harry Maguire, James Ward-Prowse en Conor Gallagher. Zij staan nog onder contract bij respectievelijk Manchester United, Southampton en Chelsea en een transfer naar West Ham lijkt niet dichterbij te zijn gekomen. De moeizame zoektocht naar aanwinsten heeft geleid tot het gebruik van de website TransferRoom, een soort Marktplaats voor voetbalclubs.

The Athletic heeft gezien dat West Ham daar liefst zeven vacatures heeft geplaatst. Zaakwaarnemers en clubs kunnen daarop reageren en spelers aanbieden. West Ham heeft laten blijken op zoek te zijn naar een linksback, een centrumverdediger, een defensieve middenvelder, een centrale middenvelder, een spits, een buitenspeler en een nummer 10. Voor iedere positie is het budget twintig miljoen pond, oftewel ruim 23 miljoen euro, zo heeft de Premier League-club op TransferRoom doorgegeven. West Ham verkocht Rice voor naar verluidt 116,6 miljoen euro aan Arsenal.

Manager David Moyes zal hopen dat de zoektocht snel resultaat heeft. Voor The Hammers begint het nieuwe Premier League-seizoen op zaterdag 12 augustus met een uitwedstrijd tegen AFC Bournemouth.

Bekijk hier al onze video's
Meer West Ham United
Meer over West Ham United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.