'West Ham in gesprek met Man Utd over tweetal'

Reacties

West Ham United is druk bezig met het zoeken naar versterkingen. Volgens nieuwe informatie uit Engeland is de Conference League-winnaar nu ook in de markt voor Harry Maguire en Scott McTominay.

'West Ham in gesprek met Man Utd over tweetal'
© Pro Shots

Het tweetal van Manchester United is onder manager Erik ten Hag lang niet altijd zeker van zijn basisplaats, ongetwijfeld speelde dat gegeven mee in Ten Hags beslissing om Maguire ook zijn aanvoerdersband te ontnemen. West Ham heeft volgens Sky Sports de eerste gesprekken met The Red Devils al gehouden, maar de Britse zender geeft de club van David Moyes weinig kans. Man Utd zou pas over verkoop na gaan denken als er een zéér goed bod zou komen, Ten Hag wil ze behouden.

De Londense ploeg heeft nog wel meer ijzers in het vuur, en met het bedrag van zo'n 120 miljoen euro dat voor sterspeler Declan Rice werd getoucheerd, is de clubkas goed gevuld. Sky Sports weet dat het bod op Conor Gallagher van Chelsea afgewezen is en dat de club met degradant Southampton onderhandelt over James Ward-Prowse. Het medium meldt voorts dat ook João Palhinha (Fulham), Denis Zakaria (Juventus) en Youssouf Fofana (AS Monaco) op de verlanglijst staan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.