'West Ham wil Rice-miljoenen deels uitgeven bij stadgenoot Chelsea'

Reacties

West Ham United heeft een bod van meer dan veertig miljoen euro uitgebracht op Chelsea-middenvelder Conor Gallagher. Dat melden verschillende media maandagavond.

'West Ham wil Rice-miljoenen deels uitgeven bij stadgenoot Chelsea'
© Pro Shots

Er zijn tegenstrijdige berichten voor wat betreft de vraag of de club uit West-Londen het bod vanuit het oosten van de Engelse hoofdstad zal aanvaarden. Enkele Britse media laten het nog in het midden, bij The Guardian zijn ze ervan overtuigd dat The Blues een bod van zo'n 43 miljoen van de hand hebben gedaan. Chelsea zou meer geld verlangen, West Ham zou niet hoger willen gaan.

Andere berichtgeving laat in het midden of er al een besluit is genomen op Stamford Bridge, waar ze ook zullen weten dat West Ham momenteel bepaald niet krap bij kas zit na de uiterst lucratieve verkoop van Declan Rice aan Arsenal. De winnaars van de Conference League hebben op hun beurt een vervanger voor Rice nodig.

Gallagher zou naar verluidt inmiddels aan het idee gewend zijn dat Chelsea ook hem wil verkopen. Manager Mauricio Pochettino sprak laatst nog zijn wens uit dat de clubleiding de selectie zou blijven uitdunnen, ook na het afstoten van een volwaardig elftal spelers. De 23-jarige middenvelder speelde in het voorbije seizoen 35 van de 38 competitiewedstrijden bij Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Meer C. Gallagher
Meer over C. Gallagher
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.