West Ham identificeert fan van Livermore-incident

Reacties

West Ham United heeft de fan die dinsdagavond mot kreeg met West Bromwich Albion-middenvelder Jake Livermore geïdentificeerd. De speler van West Brom kreeg het tijdens de wedstrijd aan de stok met verschillende supporters in het London Stadium.

West Ham identificeert fan van Livermore-incident

Eerder op woensdag werd bekend dat West Ham de aanleiding voor het opstootje ging onderzoeken. Nu blijkt dat de supporter is geïdentificeerd door de Londense club. Verder onderzoek moet uitwijzen wat de reden achter de confrontatie was. Volgens Engelse media zei de desbetreffende fan iets over het in 2014 overleden kind van Livermore.

West Brom-manager Alan Pardew haalde in de 64ste minuut van het affiche Livermore naar de kant. Kort na zijn wissel volgde een confrontatie met enkele West Ham-supporters. Op beelden is te zien hoe de Engelse international door stewards van de tribune werd weggeleid naar de spelerstunnel.

Pardew denkt dat de 28-jarige middenvelder ernstig geprovoceerd is. De West Brom-manager deed na afloop bij de BBC zijn verhaal: 'Natuurlijk wil je niet een speler tussen het publiek zien. Maar het is onmogelijk dat hij het publiek ingaat – ik ken hem, hij is een goede jongen – zonder dat hij geprovoceerd is. Dat is alles wat ik weet.' David Moyes, manager van de thuisploeg, zei het incident niet gezien te hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.