Werner heeft grote plannen voor 'nieuw Chelsea-tijdperk'

Reacties

Timo Werner heeft dinsdag zijn eerste interview als speler van Chelsea gegeven. De Duitse spits, die voor zo'n zestig miljoen euro werd overgenomen van RB Leipzig, vertelt waarom hij voor de Londenaren koos.

Werner heeft grote plannen voor 'nieuw Chelsea-tijdperk'
© Pro Shots

Lang werd Werner in verband gebracht met een transfer naar Liverpool, maar de keuze viel uiteindelijk op Chelsea. 'Lampard was daar de hoofdreden voor', vertelt Werner in gesprek met het clubkanaal. 'We hebben veel gesproken over zaken als het systeem, zijn speelwijze, de rol die hij voor mij voor ogen heeft en hoe de speelwijze bij mij past', vertelt de 24-jarige spits.

'Lampard is een heel aardige man. Hij vertelde me niet alleen wat hij van me verwacht als speler, maar ook als mens. Hij kent me nu iets beter, we hebben een goede klik. Ik ben blij om hier te zijn', verzekert Werner. 'Toen ik jong was kende ik de spelers al: Didier Drogba, mijn nieuwe trainer Frank Lampard, en technisch manager Petr Cech. Het is voor mij een droom die uitkomt om nu ook voor deze club te gaan spelen. Ik wil deel gaan uitmaken van het nieuwe tijdperk van Chelsea', aldus de aanvaller.

'Het voetbal in de Premier League is heel snel, en snelheid is mijn specialiteit, dus ik denk dat het de perfecte competitie voor mij is', zegt Werner, die afgelopen seizoen in 45 officiële duels voor Leipzig liefst 34 keer scoorde. 'In een nieuwe competitie en een nieuw land kan ik mezelf weer verbeteren, een hoger niveau halen. Ik ga proberen zo veel mogelijk goals te maken voor Chelsea, dat is de grootste reden dat ze me gekocht hebben. Om hier net zoveel te gaan scoren als bij Leipzig, en hopelijk zelfs nog meer.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer RB Leipzig
Meer over RB Leipzig
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.