'Werner door WK-droom op volle snelheid naar Chelsea-uitgang'

Reacties

Timo Werner staat voor een terugkeer bij RB Leipzig. De Duitser werd twee jaar geleden door Chelsea weggeplukt uit de Bundesliga, maar haalde in Engeland nooit dezelfde cijfers als bij Leipzig. Door een gebrek aan speeltijd kan de deal snel rondkomen.

'Werner door WK-droom op volle snelheid naar Chelsea-uitgang'

Dit is althans de lezing van Sky Germany. De onderhandelingen tussen Chelsea en Leipzig bevinden zich volgens het medium al in de hoogste versnelling, de Duitse club tast voorlopig alle mogelijkheden op een deal af. Leipzig wil Werner huren of definitief overnemen.

Werner zelf staat positief tegenover een terugkeer bij de club waar hij veel scoorde. In zijn laatste vier seizoenen bij Leipzig maakte Werner 21, 13, 16 en 28 doelpunten in de Bundesliga. De spits wil meer aan spelen toekomen om uitzicht te houden op een plek in de WK-selectie van Duitsland. Vier jaar geleden was Werner er ook al bij op het WK in Rusland, maar dat verliep zeer teleurstellend voor het Duitse elftal.

Chelsea hoeft overigens niet alleen te wachten op een akkoord met Leipzig. Naar verluidt is ook Juventus geïnteresseerd in Werner, maar de club uit Turijn pakt nog niet door. Zij hopen weer in zee te gaan met Álvaro Morata. Volgens Sky Italia staat de Spaanse spits bovenaan het verlanglijstje van de clubleiding.

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep E Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Japan
3
2
0
1
4-3
+1
6
2
Spanje
3
1
1
1
9-3
+6
4
3
Duitsland
3
1
1
1
6-5
+1
4
4
Costa Rica
3
1
0
2
3-11
-8
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.